![Røræg med aubergine Røræg kan serveres på mange måder med vidt forskelligt tilbehør med alt fra avokado til ål. Her serveres æggene med stegt aubergine. Prøv det til brunch på søndag med familien.](/images/articles/s2/2015/4/23/røræg-med-aubergine.jpg)
1 stor aubergine
olie
6 æg
25 g smør
2 fed hvidløg (kan undværes)
1 bdt Persille
1 tsk sesamfrø
*
Skær auberginen i skiver, der steges i olie på en pande, 3-4 minutter på hver side.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Læg skiverne i kanten af et stort fad og hold det varmt.
Pisk æggene med salt og peber, og lad røræggene stivne i smør over svag varme.
Hæld dem op midt i fadet.
Hak persillen med pillet hvidløg, bland sesamfrø i og rist det på panden i ganske lidt olie.
Drys over æggene.