![Kantareller med bacon Dette tilbehør bestående af kantareller med bacon og fløde kan bruges som tilbehør til for eksempel grillmad. Retten kan også bruges som let forret. Gerne om sommeren hvor det er sæson for svampene.](/images/articles/s2/2015/4/23/kantareller-med-bacon.jpg)
4 personer
400 g rensede kantareller
2 skiver røget bacon
2 fint snittede skalotteløg
2 dl dl piskefløde
lidt hakket bredbladet persille
4 skiver godt brød
smør til stegning
salt og peber
*
Skær baconen i strimler og rist dem på en varm pande med lidt smør. Når baconen er gylden tilsættes svampe og løg. Lad det riste i 2 minutter. Tilsæt piskefløde og lad det simre indtil det bliver tykt. Tilsæt persille. Rist brødene og anret kantarellerne på de lune brød.
Man kan undlade bacon i opskriften, men den lidt røgede smag klæder kantarellerne.