![Kantarelsuppe En kantarelsuppe er ganske let at lave. Det laves blandt andet på skalotteløg og cremefraiche. Prøv den som hovedret eller måske som en let forret om sommeren.](/images/articles/s2/2015/4/23/kantarelsuppe.jpg)
350-400 g kantareller eller blandede skovsvampe
2 skalotteløg
20 g smør
¾ l hønsebouillon
1 dl fløde
1 dl cremefraiche 18%
1 æggeblomme
½ spsk majsstivelse
salt, peber
*
Rens svampene og del dem, hvis de er store. Svampene må helst ikke lægges i vand, så suger de vandet og bliver kedelige.
Børst dem rene under koldt rindende vand.
Pil og hak løgene. Svits løg og kantareller i et par min. i en gryde i smørret ved jævn varme.
Hæld bouillonen ved og lad suppen koge svagt i 10 min.
Hæld fløden i.
Rør cremefraiche, æggeblomme og majsstivelse sammen og pisk det i suppen.
Varm den til lige inden kogepunktet og smag til med salt og peber.