![Beef Ragout En dejlig opskift på hvordan man laver typisk engelsk okseragout. Opskriften stammer fra en bog fra 1861 og den gang kostede retten 4 pence at lave, så en ganske billig ret.](/images/articles/s2/2015/4/23/beef-ragout.jpg)
Engelsk Okseragoût.
Isabella Beeton: The book of Household mannagement (Bogen om at lede en husholdning). London 1861.
Tid: 2 timer. Pris: Foruden kødet 4 pence. Årstid: Hele året.
1 kilo roastbeef
6 løg
peber
salt
blandede krydderier
2 ½ dl kogende Vand
3 spsk kødkraft
Tilbehør:
valnødder
agurker
kapers
Skær kødet i temmelig store stykker og kom dem i gryden sammen med de skivede løg.
Der krydres godt med salt og peber samt krydderiblandingen, og det kogende vand og kødkraften hældes over.
Lad gryderetten simre i ca. 2 timer.
Serveres med syltede valnødder, agurker eller kapers opvarmet i skyen.