![Nudelsalat, lun, med majroer, rabarber og cashewnødder Denne asiatiskinspirerede nudelsalat har et meget spændende udvalg af ingredienser så som sølvbeder, rabarber og cashewnødder. Tilsammen udgør de en dejlig ret, der er hurtig og let at lave.](/images/articles/s2/2015/4/23/nudelsalat-lun-med-majroer-rabarber-og-cashewnødder.jpg)
250 g æggenudler
6 stilke sølvbeder (det samme som bladbeder) eller bok choy
½ agurk
500 g majroer
4 rabarber
100 g cashewnødder
3 spsk ahornsirup
2 spsk olivenolie
2 spsk sesamolie
salt
Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del.
Skær dem i både.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med ahornsirup og salt.
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Snit sølvbede og rabarber fint.
Flæk agurken, og tag kernerne ud.
Skær den i diagonale skiver.
Rist cashewnødderne på en tør pande.
Ristningen fremhæver nøddesmagen.
Rist rabarberne i olivenolien over stærk varme indtil de begynder at blive bløde ca. 5 minutter.
Rør ikke for meget i dem, da de ellers nemt bliver til kompot.
Kom nudlerne i kogende vand.
Lad dem trække i 3 minutter.
Bland nudlerne med grønsager og sesamolie.
Smag salaten til med salt.