![Risotto med laks Risotto smager generelt bare fantastisk og er nem og lækker som aftensmad eller frokost. Normalt laves risotto med ost og smør men dette er udeladt her, hvilket gør retten langt sundere.](/images/articles/s2/2015/4/23/risotto-med-laks.jpg)
300 g laks
1 rød peberfrugt
1 porre
1 fed hvidløg
1 spsk olie
350 g rundkornede, italienske ris, f.eks. aborio-ris
1,75 l fiskebouillon eller grønsagsbouillon
1 håndfuld ærter
1 håndfuld majs
4 spsk dild
salt og peber
1 lime
*
*
Skær fisken i tern. Skær peberfrugten i strimler.
Skær porren i ringe, og hvidløgsfeddet i skiver.
Svits porre, hvidløg og ris i olien.
Tilsæt fiskebouillon lidt ad gangen og lad det simre i 15 min.
Læg fisken i gryden, og lad det simre yderligere 5 min.
Tilsæt peberfrugt i strimler, ærter, majs og dild.
Krydr retten, og lad det hele blive godt varmt, ca. 3 min.
Vask limefrugten, og riv skallen groft.
Smag risottoen til med limesaft og brug den revne limeskal som pynt.
Tips: En ægte risotto indeholder smør og parmesanost, dette udelader vi her. Hvis du har lyst, kan du servere revet parmesan som tilbehør.