Logo

Whisky sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
1 lille dstomatpuré
¼ l. piskefløde
lidt sukker
lidt peber og meget salt.
2 tsk rosmarin
2 spsk whisky

Smør og tomatpuré koges sammen.
Resten af ingredienser tilsættes herefter.
Saucen småkoger i 2-3 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her