Logo

Honningmelonsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l vand
50 g sukker
250 g honningmelon (uden skal)
 
Kog en sukkerlage af vandet og sukkeret.
Skær melonen i små stykker og purer eller blend dem.
Kom pureen i den afkølede sukkerlage og frys sorbeten.
Anrettes med en ske i et vinglas med lang stilk.
Pynt med chokolade-kringler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her