![Besvimede druer Efter en god middag vil denne dessert være en ekstra flot afslutning inden man går over til kaffen. Server gerne med kold flødeskum tilsat makroner og reven citronskal. Held og lykke.](/images/articles/s2/2015/4/23/besvimede-druer.jpg)
Efter en god middag vil denne dessert være en ekstra flot afslutning inden man går over til kaffen. (5-6 personer)
600 g grønne eller blå druer (eller blandet)
2 dl vand
100 g sukker
1 spsk honning
nogle få makroner
reven skal af 1 citron + et lille pift citron
¼ piskefløde
Og så det der gør denne dessert forbudt for børn:
15 cl cognac
10 cl cointreau
Druerne skæres midt over, og stenene tages ud.
Sukker og vand koges og afkøles.
Honning og spiritus kommes i vandet og hældes over druerne. Hensættes herefter i køleskab hvor druerne tilegner sig saften. Serveres med kold flødeskum der er tilsat knuste makroner, reven citronskal og et lille pift citronsaft.