Logo

Andelår med bacon, champignon og andelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk andelår
3 - 4 skiver bacon
Champignoner
Andelever
Piskefløde
Maderia
Madkulør
Salt
Tilbehør:
1 tomat
Rødløg

Gnid andelåret med salt, læg baconskiverne ovenpå og steg det i ovnen i ca. 1 time ved 180 C.
Rist champignoner på panden.
Rist andeleveret og tilsæt lidt piskefløde, maderia og madkulør. Smag til med salt.
Tilbehør:
Udhul tomaten, skær rødløget i tern og fyld det i tomaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her