![Blomkålsgratin med bønnesalat Denne opskrift laves med købt færdig gratin, men kan også sagtens laves fra bunden, og det er faktisk ret let. Gratinen laves her med en lækker bønnesalat med chili. Kan serveres med grøn salat.](/images/articles/s2/2015/4/23/blomkålsgratin-med-bønnesalat-.jpg)
![Madopskrift billede](/images/show_images/2013/2/40738992032840937_clip_image001.jpg)
1 pk færdig blomkålsgratin
200 g nippede bønner
1 snittet chili
2 spsk vineddike
3-4 spsk Jomfru Olivenolie
salt og peber
*
Varm blomkålsgratinen efter anvisning.
Kog bønnerne i en gryde med kogende let saltet vand i 5 minutter.
Hæld vandet fra og mens bønnerne er lune vendes de med chili, eddike, olivenolie, salt og peber.
Server til den lune blomkålsgratin, evt. med en frisk grøn salat til.