Logo

Sommerens svinekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 nakkekoteletter
4 tsk olivenolie
1 spsk frisk rosmarin
1 spsk frisk oregano
havsalt, peber
 
Gnid koteletterne på begge sider med olivenolie. Hak rosmarinen fint og
bland den med oregano i en lille tallerken.
Vend koteletterne i urteblandingen og lad dem stå ved stuetemperatur i
2 timer, derefter i køleskabet i 4 timer.
Klargør en grill.
Grill koteletterne ca. 8-10 cm fra grillene i 5 min. på hver side.
Drys koteletterne med salt og peber og servér straks. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her