Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Crêpes Suzette
Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler
Kogning af rejer
Orange-nødde-chokoladekage
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Æggestand i mikroovn

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon

1 bæger pasteuriseret hele æg uden skal

Ryst bægeret.
Tag låget/foliet af et bæger med hele æg uden skal.
Sæt det i mikroovnen på 450 W i 2 min. ( VIGTIGT: Bægeret smelter ved højere varme)
Lad æggestanden køle et par min. i bægeret.
Vend det ud og lad det blive koldt, der vil dog være små luft huller i æggestanden.
Skær det i de ønskede stykker og pynt evt. dit smørrebrød.


 

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 2,2 (6 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 3906 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok