Logo

Æggestand i gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bæger pasteuriseret hele æg uden skal

Ryst bægeret.
Tag låget/foliet af et bæger med hele æg uden skal.
Sæt en gryde med vand over at koge.
Kom bægeret ned i ca. 80 ºC varmt vand.
Pas på, at der ikke kommer vand ind i bægeret, da det vælter nemt.
Tilberedes flere bægre ad gangen, lad dem da sidde sammen, da de ikke så nemt vælter.
Skulle de alligevel vælte, så lad dem ligge, da ægget størkner hurtigt.
Bægrene skal nu simre i 8 min.
Der kan forekomme små lufthuller i æggestanden.
Vandet må ikke buldre koge, da det giver store lufthuller i æggestanden.
Vend det ud og lad det blive koldt.
Skær det i de ønskede stykker, og pynt evt. dit smørrebrød.

Tips: Tilsæt evt. krydderier efter eget ønske:
Salt, peber, chili, paprika, hvidløg m.v.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her