Logo

Helstegt kylling i cocotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Grillforbud på grund af tørke på den ene campingplads efter den anden og et stort udbud af fersk fjerkræ fik os til at investere i en støbejerns­gryde. Fjerkræ kan varieres i det uendelige. Nu kan vi nyde det, så ofte vi har lyst på feri­en.
 
1 kylling eller unghane a ca. 1500 g
12 kartofler i skiver eller tern .
1 squash i skiver eller tern
4 pillede, hele skalotteløg
8 pillede, hele hvidløgsfed
Det hvide af 1/2 porre
2 tomater i skiver
2-3 dl hvidvin eller vand
Fedtstof til bruning
Salt, peber
Kviste af frisk timian
 
Klargør kyllingen og brun den på alle sider i en stegegryde.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt hvidløg og timiankviste og lad det stege med et par minutter. Tilsæt væden og lad kyllingen småsimre under låg i 30-40 minutter. Tilsæt grønsagerne og lad det hele simre vide­re under låg i yderligere 20 minutter, eller til både kylling og grøn­sager er møre.
Skær kyllingen ud og server straks - direkte fra gryden.
Retten bruger lang stegetid, men optager kun et blus og passer næsten sig selv!
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 2116 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven