Logo

Henkogte solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg solbær
450 g sukker

De rensede bær drysses med sukker og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 døgn, til de safter.
Kompotten fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 min. ved
85°C i vand eller ved 140°C i ovn.
Langsom opvarmning og afkøling.
Solbær kan også henkoges i sukkerlage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her