Logo

Islandsk brødtærte med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort formbrød
islandske rejer
citonsaft
mayonnaise
3 hakkede hårdkogte æg
salt
peber

Skræl et stort formbrød fri for skorpe på alle sider.
Skær det igennem på langs et par gange, således at du har tre ”brædder”.
Belæg disse brædder med en blanding af optøede islandske rejer, citonsaft, masser af mayonnaise og tre hakkede hårdkogte æg, salt og peber.
Stabl de belagte brødplanker ovenpå hinanden og pynt hele den opstablede herlighed med guirlander af mayonnaise, extra rejer og et par tvistede skiver agurk.
Denne islandske delikatesse spises til store fester, som bryllup og barnedåb og den slags.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her