500 g oksekød
olivenolie til stegning
1 stort løg
2-3 fed pressede hvidløg
1-2 små tørrede chili
1 spsk paprika
1 reven gulerod
2 dåser flåede hakkede tomater
salt og peber
1 lille håndfuld tørret oregano
Skær løg i tern, skrab og riv gulerod, pil hvidløg.
Svits løget i olien til det får lidt farve.
Tilsæt kødet og brun det med, rør godt undervejs.
Pres hvidløgene i, tilsæt paprika, rør rundt og lad det svitse med et
øjeblik.
Tilsæt flåede tomater, chili, salt, peber og oregano og rør rundt.
Lad retten snurre under låg, ved jævn varme i ca. 40 min. og tilsæt
derefter den revne gulerod.
Kog videre i ca. 10 min. og retten er færdig.
Serveres evt. med salat og godt madbrød.