Logo

Kalkunpande med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-500 g kalkunkød
5 spsk majsolie
2 mellemstore løg
250 g rosenkål
250 g champignoner
1 rød peberfrugt
1 ½ dl hønsebouillon
2-3 spsk konc. tomatpuré
salt og peber

Skær kødet i smalle strimler og rist det hurtigt i olie på en pande.
Tag det af panden og kom de skivede løg og champignon, det fintsnittet rosenkål og peberfrugten i små tern på.
Svits ved god varme.
Hæld bouillon udrørt med tomatpuré ved, og vend kødstrimlerne heri. Lad det snurre sammen ganske kort.
Smag retten til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her