1 spsk olivenolie
2 tsk kommen
1 ¼ kg kaninkød skåret i mindre
4 fed hvidløg
125 g smør
1 kg græskar skrællet u.kerner skåret i små stykker
2 tsk grønne peberkorn
4 tsk dijonsennep
1 ½ dl hvidvin el. cider
1 ½ dl piskefløde
bredbladet persille til pynt
Varm olien i en stor, ovnfast gryde over jævn varme.
Tilsæt kommenfrø og rør i ca. 1 min.
Tilsæt kødstykkerne og brun dem over det hele, så porrene lukker sig. Tilsæt herefter hvidløg og rør ca. 30 sek.
Tag gryden af varmen og tilsæt smørret lidt efter lidt.
Når smørret er smeltet i den varme gryde, tilsættes græskar, knuste grønne peberkorn, sennep, hvidvin eller cider og et drys salt.
Rør rundt og bland det grundigt.
Læg et tætsluttende låg på og stil den midt i en forvarmet ovn ved 180° i 1 ¼ time.
Rør med en træske, så græskarstykkerne går i stykker.
Læg låg på gryden igen og lad retten simre endnu 20-30 min. i ovnen.
Lige før retten skal serveres, hældes piskefløde over og der pyntes med persillekviste.