Logo

Karry med lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille lammebov
1 løg
2 fedhvidløg
smør eller margarine
3 tsk karry
1 revet æble
3 dl bouillon
½ bæger cremefraiche
salt og peber

Kødet skæres fra benene og derefter i tern.
Løget hakkes og svitses i fedtstoffet, til de er klare.
Karryen tilsættes og svitses et par minutter med løgene, inden det revne æble kommes i.

Kødet brunes på panden og lægges i gryden.
Der spædes med bouillon, til kødet er knapt dækket.
Der krydres med salt og peber, og cremefraiche tilsættes.

Lad retten snurre under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 45 min.
Tips: Man kan koge bouillon på lammeben, afpuds samt lidt grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her