Logo

Kaviarsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smager godt som tilbehør til drinks, fx champagne eller vodka

 

2 dl cremefraiche 18%

1 ½ dl syrnet fløde 9%

1 stk baguette

50 g stenbiderrogn

Pynt: ½ pose frisk purløg

 

Rør cremefraichen og fløden sammen.

Skær baguetten i tynde skiver.

Skyl purløg og snit det fint.
Smør brødskiverne med flødesaucen, læg toppe af kaviar ovenpå og pynt med purløg.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her