Logo

Kirsebærkage Bublanina - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g glutenfri mel blanding
80 g smør
2 æggeblommer
2 æggehvide
100 g melis
1 spsk bagepulver
5-7 spsk sødmælk (økomælk)
200 g kirsebær eller moreller

Dejen kan laves i en blender.

Smør og sukker blendes i blenderen.

Blend æggeblommerne i én ad gangen og herefter skiftevis mælk og mel blandet med bagepulver.
Pisk hviderne meget stive (det kræver tørre redskaber), og bland dem forsigtigt i dejen.
Dejen fordeles i en smurt form (fx. fransk stor tærteform).
De skyllede kirsebær tørres tørre, spredes over dejen og kagen sættes omgående i en forvarmet ovn (180ºC) med varm luft i ca. 20-25 minutter.
Drys evt. med lidt flormelis og server kagen, medens den stadig er varm.

Tips: Dæk kagen med crémefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her