Logo

Kogning af roastbeef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1500 g roastbeef ( er snøret som en rullesteg)
salt og peber
40 g smør
1 l. vand

Gnid kødet med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde.
Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.
Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 40 min..
(Centrum-temp. 62-66ºC m/stegetermometer).
Tag kødet op.
Lad stegen hvile i ca. 20 min., mens det samler saften.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her