Logo

Kylling i peanutbutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
1 kylling
1 stort løg
1/2 rød peber
1/2 grøn peber
1 ds flåede tomater
1 ds tomatpure
3-5 fed hvidløg
4-6 spk peanutbutter
1 tsk cayennepeber
salt og peber
lidt olie
 
Parter kyllingen og flå skindet af.
Kom olien i en stor tykbundet gryde.
Snit løg og peberfrugterne fint og kom dem i den varme olie og rør lidt,
derefter kommer man cayennepeberen i.
Brun kyllingen i gryden med kødsiden nedad, til den er brun.
Tilsæt de flåede tomater og tomatpure og rør rundt.
Tilsæt vand til kyllingen lige dækkes.
Pres hvidløgen i og kom salt og peber i og tilsidst peanutbutteren, og der røres let.
Lad nu retten simre uden låg til saucen får en pureagtig konsistens.
Husk at røre let i gryden med jævne mellemrum.
Retten serveres med ris og flûtes, evt hvidløgs flûtes
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.