Logo

Marcipanbomber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(ca. 25 stk)
175 g chokolade
2 spsk mælk
1 æggeblomme
30 g smør
200 g smør
Pynt
75 g malede mandler

Smelt chokoladen med mælken over vandbad. Tag den af varmen. Rør æggeblommer og smør i. Rør til det er ensartet. Tilsæt marcipanen, skåret i mindre stykker og rør til det bliver en ensartet masse. Sæt massen i køleskab i ca. to timer. Form massen til kugler på størrelse med valnødder og rul dem i de malede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her