Logo

Muslinger som i Charentes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g friske blåmuslinger
40 g smør
2 spsk frisk brødkrumme
1 spsk hakket persille
1 fedhvidløg, knust
1 flået tomat

Muslingerne skrubbes grundigt med en stiv børste.
Hvis nogle ikke vil lukke sig, kasseres de.

Muslingerne sættes over i en tør gryde under låg og dampes til de har åbnet sig, 7-8 min.
Muslingerne tages ud af skallerne.
Hvis enkelte ikke har åbnet sig kasseres de.

På en pande sauteres muslinger, brødkrummer, persille, hvidløg samt den finthakkede tomat i smørret.
Smages til med salt og peber og serveres.

Tips: Muslingerne afgiver selv væde til dampningen.
Denne suppe, der har en god kraftig smag, kan sies, fryses ned og senere bruges som fond til en sauce eller fiskesuppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her