Logo

Pangasius filet med kammuslinger i fennikelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 kammuslinger
4 pangasius filet (anden fast fisk kan bruges)
1 fennikel
2 dl Noilly Prat
4 dl piskefløde
100 g parmaskinke
Saften fra  ½ citron
Olivenolie
Salt og peber
 
Parmaskinken skæres i mindre stykker, som sprødsteges i lidt olivenolie.
Sættes herefter til side til anretningen.
Fisken og kammuslingerne ordnes, fisken skæres i passende stykker (4-5 stk pr. filet).
Fennikelen skæres i små tern, som svitses let i olivenolie på en pande, tilsæt derefter Noilly Prat som reduceres til det halve ved svag varme.
Fløden og citron tilsættes sammen med fisken som krydres med salt og peber.
Lad det simre ved svag varme ca. 3 min, vend fisken og lad det simre ca. 3 min på den anden side.
Imens steges kammuslingerne ca. 1 ½ min i lidt olivenolie på hver side.
Anretning:
Fisken anrettes med kammuslingerne og toppes med den sprødstegte parmaskinke.
Hertil serveres ris eller frisk pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her