Logo

Rå rabarbersaft 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Et par kg rabarberstilke
350 g sukker
5 g citron eller vinsyre
Atamon
 
Pr kg rabarbermos/kvas
Atamon og 200 g sukker
 
Rabarberstilke vaskes og flækkes på langs i 5-6 dele, alt efter hvor tykke de er.
Så skæres de i små terninger på ca. 1 cm og røres meget grundigt med sukkeret som er blandet med citron- eller vinsyre og Atamon.
Lad det stå 1 døgn, sies så saften fra og mere Atamon tilsættes.
Saften hældes på rene Atamonskyllede flasker og lukkes.
Mosen kan bruges til finsk frugtbrød eller røres med sukker og Atamon og bruges til marmelade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven