Logo

Stegte ben med brun sauce Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg nøgleben (bed slagteren om nogle med meget kød på)

1 porre

2 løg

3 tomater

½ l vand

et par kviste timian

salt og peber

 

Benene gnides godt med salt og peber, lægges i en bradepande og brunes en halv times tid i en varm ovn ved 200°C.

Derefter lægges de op i en stor gryde og vand og de snittede grønsager kommes ved. Simrer under låg ved stille varme i en times tid.

Tag bidprøven: Kødet skal sidde mellem tænderne, så er det mørt.

Suppen hældes fra og jævnes med meljævning (lige dele hvedemel og vand, der er rystet godt sammen).

Lad saucen koge godt igennem, og smag til med salt og peber.

Serveres med kartoffelmos og surt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her