2 små tunfisk, skåret i 8 stykker
3-4 spsk chilipulver m. koriander og karry
1 dl tamarind-saft (tamarind udblødt i vand)
12 karryblade
2-3 grønne chili i skiver
¼ tsk tørret fennikel
¼ tsk sennepsfrø
2 tsk bukkehornspulver/fenugreek
6 fed hakkede hvidløg
½ dl mælk
1 dl vand
salt
Udblød 1 håndfuld tamarind i vand.
Frugten knuges for saft og vand og smides væk.
Fisken skal ligge ca. 1 time i tamarindsaft, salt og chilipulver.
Hvis du har bukkehornsfrø istedet for pulver ristes de let gyldne og knuses i en morter.
Karryblade, chili, hvidløg, sennepsfrø, bukkehornspulver og fennikel svitses i en gryde med olie.
Når blandingen er lysebrun lægges fisk med lage i og vandet hældes ved.
Koges i 15 min.
Mælken tilsættes og det koger igen ved svag varme i 3-5 min.
tvmidtvest.dk