Logo

Tamilsk Tun-fiskesauce - Minkulambu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små tunfisk, skåret i 8 stykker
3-4 spsk chilipulver m. koriander og karry
1 dl tamarind-saft (tamarind udblødt i vand)
12 karryblade
2-3 grønne chili i skiver
¼ tsk tørret fennikel
¼ tsk sennepsfrø
2 tsk bukkehornspulver/fenugreek
6 fed hakkede hvidløg
½ dl mælk
1 dl vand
salt

Udblød 1 håndfuld tamarind i vand.
Frugten knuges for saft og vand og smides væk.
Fisken skal ligge ca. 1 time i tamarindsaft, salt og chilipulver.
Hvis du har bukkehornsfrø istedet for pulver ristes de let gyldne og knuses i en morter.
Karryblade, chili, hvidløg, sennepsfrø, bukkehornspulver og fennikel svitses i en gryde med olie.
Når blandingen er lysebrun lægges fisk med lage i og vandet hældes ved.
Koges i 15 min.
Mælken tilsættes og det koger igen ved svag varme i 3-5 min.
tvmidtvest.dk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her