Logo

Tatar bøf med tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g afpudset tykstegsfilet, friskhakket
Salt efter smag
¼ tsk peber
¾ dl friskhakket persille
½ dl cognac
6 æggeblommer
1 løg, finthakket
6 ansjoser, maset
12 kapers

Rør kødet med salt, peber, persille og cognac. Form det til 6 bøffer.
Lav en fordybning i hver bøf med en teske. Læg en æggeblomme i hver fordybning.
Pynt med løg, ansjoser og kapers.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her