Ris:
1 kop lange brune ris
2 kop pervand
½ tsk salt
Sauce:
3 store syrlige æbler
50 g hakkede mandler
250 g champignon
2 store løg
2 tsk karry
25 g smør
2 dl fløde
urtesalt
cayennepeber
Tilbehør:
rosiner
kokosmel
3 bananer
6 skiverananas
Skyl risene og kog dem i 40 minutter i letsaltet vand. Lad dem trække under låg i mindst 10 minutter.
Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker, smut og hak mandlerne, rens champignonerne og skær dem i skiver, hak løget.
Svits karry i smørret, tilsæt champignon og løg, sautér dem til løgene er klare. Tilsæt æbler og mandler. Lad retten snurre et
par minutter. Jævn med fløde og smag til med urtesalt og cayennepeber.
Server retten med løse ris, rosiner, kokosmel (evt. ristet på tør pande), bananer og ananas i stykker.