![Bruchetta med gedeost Bruchetta stammer oprindeligt fra Italien. Brødende bliver ofte brugt som forret eller som tilbehør. Her bliver brødene peppet lidt op da de laves med gedeost og serrano. Perfekt til din næste fest.](/images/articles/s2/2015/4/23/bruchetta-med-gedeost.jpg)
2 skiver brød
200 g gedeost (mild)
hvidløg
serranoskinke
blandet salat
spanske oliven
halvtørrede tomater
hvidløg
olivenolie
ruccolasalat
frisk basilikum (blandes sammen)
Rist brødskiverne på en tør grillpande (eller brødrister).
Kom blandingen af halvtørrede tomater, hvidløg, ruccolasalat og frisk basilikum på brødet, herefter lægges løg og en skive gedeost på.
Varm det i ovnen i ca. 5 min. ved 200ºC, til osten er smeltet.
Anret med blandet salat med balsamicodressing og læg serranoskinken ovenpå.