Logo

Cæsarsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 frissé salat
½ fed hvidløg
1 æg (kogt 1 min. pga salmonella)
3 skiver daggammelt franskbrød i terninger
olie
4 benfri sild eller ansjosfileter
saft fra ½ citron
3-4 spsk reven parmesanost
5 spsk italian salatdressing
 
Skyl salaten og skær den i stykker.
Gnid salatskålen med hvidløg.
Kog ægget i kun 1 min.
Rist brødterningerne og læg dem på fedtsugende papir.
Benfri sild hakkes.
Kom dressingen i salat-skålen.
Flæk ægget og skrab alt ud af skallen.
Pisk æg med dressing.
Tilsæt salat, brødterninger, hakket sild og bland godt.
Pres citronsaft over salaten.
Friskkværnet peber tilsættes.
Drys tilsidst parmesanost i lidt ad gangen og bland.
Den færdige salat skal være næsten tør. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her