Logo

Citronsafran-smørsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl citronsaft
250 g smør, koldt i tern
1 knsp. safran
hvid peber
salt

Kom citronsaft og safran i en gryde og kog ind til en fjerdedel. Pisk smørret i lidt efter lidt. Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her