Logo

Gammeldags hvidkål som vi anbefaler den

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 personer

500 g hvidkål
1 ½ dl fløde/mælk
100 g margarine

Hvidkål tøes langsomt op i en tykbundet gryde ved svag varme (eller i mikroovn). Tilsæt fløde/mælk og margarine. Smag til med salt og hvid peber. Servèr evt. med revet muskatnød. Tilberedningstid ca. 10 min.
Serveringsforslag: Gammeldags hvidkål er velegnet til alle kødretter fx. frikadeller, oksesteg, koteletter og karbonader m.m.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her