Logo

Parmesan-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pers

Forskellige salatsorter, fx. ruccola, frisée, lollo rosa
1oo g valnøddekerner
1 løg i skiver
1 bakke cherrytomater
ca. 6o g parmesanost

Dressing:
¾ dl olivenolie
2-3 spsk hvidvinseddike
lidt vand
salt, peber

Skær parmesanosten i tern. Pisk dressingen sammen og smag den til. Lige før servering blandes salaten med ost, valdnødderne drysses over, og dressingen vendes i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her