Logo

Puré af røde peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Purée de poivrons rouges

½ middelstort løg
1 fed hvidløg
1-2 spsk olivenolie
3 store, røde peberfrugter, befriet for kerner og hakket
2-3 kviste frisk timian, finthakket
salt og peber

Svits løg og hvidløg bløde og gyldne i olie. Kog peberfrugter og timian møre i lidt vand. Tages op og røres sammen med løg og hvidløg og smages til med salt og peber. Hvis saucen foretrækkes mere flydende, tilsættes lidt af urtevandet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her