Logo

Rå grønsager med auberginedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rå grønsager med auberginedip

 

Server den lækre dip som tilbehør, mellemmåltid eller forret.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 45 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

1 aubergine (300 g)

1 fed hvidløg

1-2 spsk olie

1 spsk citronsaft

persille (hakket)

salt og peber

 

Tilbehør: fx gulerødder, peberfrugt, bladselleri, ristet brød

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Vask auberginen og prik den med en gaffel.

Læg den i en lille bradepande foret med bagepapir og bag den helt mør (35-45 min.).

 

Tag auberginen ud af ovnen og lad den køle lidt af.

Halver den på langs og skrab frugtkødet ud af skallerne med en ske.

Blend det i en foodprocessor sammen med hvidløg.

Smag til med olie, citronsaft, salt og peber.

 

Server dippen med persilledrys og rå grønsager og/eller ristet brød.

Eller brug dippen som "sauce" til et stykke stegt kød eller fisk.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her