Logo

Septembersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling på ca. 1200 g
1 lille løg
1 laurbærblad
½ tsk timian
½ dl portvin
2 syrlige æbler
100 g vindruer
1 lille salathoved

Sauce:
1 ½ dl piskefløde
1 spsk citronsaft
½ tsk Colman sennepspulver
1 knsp sukker

Kom kyllingen i en gryde, så lille som muligt og tilsæt ½-¾ l letsaltet vand, 1 løg i skiver, laurbærblad og timian.
Kog kyllingen 50-55 min. til den er mør.
Afkøl kyllingen og pil kødet fra skind og ben.
Hæld portvinen over og lad kødet trække 1 times tid.
Skræl evt. æblerne og skær dem i tynde både.
Halver vindruerne og tag kernerne ud.
Anret kyllingekød, æbler og vindruer på skyllede salatblade.
Pisk fløden halvstiv med citronsaft og sennepspulver og smag til med sukker og salt.
Hæld saucen over salaten lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her