Logo

Sildesalat, hvid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lige dele udvandede spegesild og kogte kartofler hakkes fint. Blandes og smages til med sennep, eddike, sukker og peber. Lige før anretningen blandes det med flødeskum. Drysses med skåret purløg og kapers.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her