- thoran
3 kopper fintsnittet spinat
Pasta:
1 kop revet kokosnød
2-3 fed hvidløg
2-3 stk hakkede skalotteløg
2-3 stk hakkede grønne chilier
½ tsk salt
¼ tsk cayennepeber
2-3 spsk vand
2 spsk olie
1 ½ tsk sennepskorn
lidt kogt ris
kariblade
lidt skalotteløg
grøn chili
Spinaten ristes i en wok, der hældes lidt vand over, og spinaten dampes under låg.
Lav en fordybning og kom pastaen ned midt i.
Dæk til med spinaten og lad den dampe i nogle minutter.
Steg sennepskorn, ris, kariblade, skalotteløg og chili hurtigt i olien og hæld det over spinaten.
Pynt med kokos.
Pisang-flager:
grønne pisanger
kokos- eller anden olie
lidt gurkemeje
lidt salt
lidt dyvelsdræk
lidt friske kariblade
lidt grøn chili
Skræl og snit pisangerne med et råkostjern og steg dem i en wok.
Tilsæt vand med gurkemeje, salt og dyvelsdræk.
Rør rundt og lad det syde.
Lad kariblade og chili stege med.