Logo

Svampesauce 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter portabello-svampe i mindre stykker
saften af 1 citron
1 lille løg
6 stilke bladselleri
1 fed hvidløg
½ tsk paprika

Hak svampe, hvidløg og løg.
Juice bladsellerien og bland med saften fra citronen og paprikaen.
Lad svampestykkerne marinere heri 1-8 timer.
Blend og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her