Logo

Tapanade 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sorte oliven
1 spsk kapers
1 fed hvidløg
50 g ristede solsikkekerner
50 g valnødder
1 kogt æg (kan evt. udelukkes)

Det hele kommes i en blender og blendes sammen til en ensartet masse.

Denne lille lækre sag kan bruges på brød, som tilbehør eller som forret med fint skåret salat og hakket æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her