Logo

Tapenade 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kopper sorte oliven (må gerne være de små billige!)
½ kop grønne oliven
salt
4-6 fed presset hvidløg
1 tsk Tørret oregano
olivenolie
 
Det hele hakkes med en kniv eller blendes godt, konsistensen justeres med olien til sidst.
Serveres med godt brød.
Tips: Skal helst laves 1-2 dage før det skal spises.
Det er vigtigt, at der ligger et tyndt lag olie over massen når denne stilles i køleskab – hvis ikke, har den en tendens til at mugne ret hurtigt. Det gælder også, hvis der skulle blive noget tilbage. Det kan holde sig i lang tid, blot man husker det med olien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her