Logo

Tomatfyldte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skær fire tomater i kvarter, kasser kernerne og hak frugtkødet fint. Sauter løg og hvidløg i olie og tilsæt tomatkød, oregano eller basilikum, salt og peber.
Lad det simre 5-10 minutter.
Halver fire tomater og udhul dem.
Fyld dem tomatfars, drys med rasp blandet med revet parmesan og gratiner dem i ovnen ved 220ºC i ca. fem minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her