Logo

Varm citron-urte vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk citroner
3 spsk olivenolie
3 spsk smør
1 bundt purløg
1 bundt persille
3 skalotteløg, fint hakket
salt
peber

Skær citronbådene ud. Pres saften. Kom skalotteløg, olie, smør og citronsaft på laksepanden. Kog op. Hak purløg og persille fint. Kommes i til sidst sammen med citronbåde. Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her