Logo

Varm rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 rødbeder
olivenolie
3 spsk rød balsamico
limejuice
 
Skæl og riv rødbederne.
Steg dem i olivenolie på middelvarme under omrøring.
Hæld balsamico og limejuice, evt. salt og peber på og rør godt rundt.
 
God som tilbehør til kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her