Spændende version af en traditional chokoladekage i det der bruges Daim chokolade, der giver det et karamelagtig præg, samt kokosmel. Og så smager det bare godt med chokoladeglasur
#
200 g smør
3 æg
300 g sukker
2 dl mælk
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
3 bananer
2-4 Daim
80 g mandler, smuttede
100 g kokosmel
100 g kakaopulver
*
Opvarm ovnen til 175°C.
Pisk æggene i en skål til de er luftige, tilsæt sukker, smør og mælk lidt af gangen.
Pisk det til en masse der er tyk.
Mos bananerne og kom i dejen.
Hak Daim'en i små stykker og bland i dejen.
Skrab bunden af Daim'en og gem til glasur.
Rør hvedemel, kakaopulver og kokosmel langsomt i.
Smut mandlerne, hak dem og kom også dem i skålen, sammen med bagepulver
Rør dejen godt og kom den i formen, og bag den i midten af ovnen ca 45 min.
Tilsæt nu bunden (skrabet) af Daim'en til flormelis og kom chokoladeglasur på kagen.